Létrehozom mindazt, amit Ön megálmodott

Lakberendezési szolgáltatások személyesen és az online térben: lakberendezési tanácsadás, tervezés, kivitelezés.

Kiss Dorottya, lakberendezési szolgáltatások 1
lakberendezési tanácsadás, kezdőoldal 3
bemutatkozás Kiss Dorottya, lakberendező 3

Lakberendezési tanácsadás

Ön kérdez, én válaszolok

Lecserélné a kanapéját? Esetleg új falszínben gondolkodik, vagy netán új függönyt szeretne? A lakberendezési tanácsadást követően Ön teljes magabiztossággal fogja tudni eldönteni azt, hogy mi a legjobb választás az Ön számára és hogy miképpen érdemes kivitelezni a tervezett átalakítást.

Személyes tanácsadásra jelenleg Budapesten a XI. kerületben tudok helyszínt biztosítani Önnek, illetve megvalósítható a szóbanforgó ingatlan helyszínén is, továbbá a napjainkban elérhető digitális megoldásoknak köszönhetően az online térben is, az Önnek leginkább megfelelő platformon pl. Zoom, Skype, Google Meet.

A lakberendezési tanácsadás alkalmával mindent át tudunk beszélni (színeket, anyagokat, mintákat, méreteket, beszerzési helyeket) ezt követően pedig Ön teljes magabiztossággal fogja tudni eldönteni, hogy mi volna a legjobb választás az Ön számára, illetve hogyan érdemes kivitelezni a szóban forgó átalakítást.

(Amennyiben a tanácsadást követően szerződést kötünk lakberendezői tervezésre is, úgy a tanácsadás teljes ára levonásra kerül a szerződés összegéből.)

Lakberendezői tervezés

Ön megálmodja, én megtervezem

Leveszem az Ön válláról az ingatlan berendezésének, vagy átalakításának összes terhét. Legyen szó akár egy lakóingatlanról (lakás, családi ház), vagy egy iroda, netalántán egy vendéglátó egység teljes belső kialakításáról, a lakberendezési tervezés magában foglal mindent: a vázlattervek tömkelegétől kezdve, a 3D fotorealisztikus látványterveken át, egészen a kiviteli tervekig.

Vázlattervek

Méretezett (M=1:50) alaprajz készítése az alap állapotról személyes felmérés alapján.

Az egyes helyiségek áthelyezése az alaprajzon (M=1:50) az ideális elrendezés elérése érdekében.
A betervezett mobíliák feltüntetése az alaprajzon (M=1:50), drótvázas, és színes kivitelben.
Hangulattábla, kollázs, mely képekben mutatja be a tervezett színeket, bútorokat, burkolatokat, textíliákat, kiegészítőket stb.
Magas minőségű, 3D nézetben elkészített tervek az egyes helyiségek berendezésről.

Kiviteli tervek

Berendezési lista, a betervezett mobíliák felsorolása (táblázatos megoldás: termék neve, mérete, színe, ára, hol kapható), és elhelyezése az alaprajzon.
Az átalakítás során építendő falak, és nyílászárók jelölése az alaprajzon (M=1:50), méretezéssel.
Az átalakítás során lebontandó falak, és nyílászárók jelölése az alaprajzon (M=1:50), méretezéssel. Teherhordó falak módosítása nem lehetséges, kizárólag válaszfalak bonthatóak!
Az újonnan betervezett vízkiállások jelölése az alaprajzon (M=1:50), méretezéssel.
Az újonnan betervezett dugaljak, kapcsolók, világító testek jelölése az alaprajzon (M=1:50), méretezéssel.
Az adott helyiség burkolásához szükséges teljes burkolóanyag mennyiség ki-számítása, a burkolás kiindulópontjának meghatározása az alaprajzon, és a falnézeteken (M=1:20)
Egyedi bútorok tervezése a beépített gépek és eszközök, valamint a polcok, fiókok, akasztók kiosztása, méretezéssel.
modern konyha, lakberendezés 1
lakberendezés kivitelezés, Kiss Dorottya 2
lakberendezés kivitelezés, Kiss Dorottya 1

Kulcsrakész otthon kivitelezés

Ön megálmodja, én megtervezem és kivitelezem

Önnek idő és energia ráfordítás nélkül, csak be kell költöznie csodás új otthonába, ha rám bízza a kivitelezést. Bízza rám a munkálatok irányítását, ellenőrzését és én gondoskodom arról, hogy a tervek megvalósítása teljesen zökkenőmentesen alakuljon.

**kőműves munkák, kőfaragómunkák, beton- és vasbeton munkák, ács- és állványozó munkák, műkőmunkák, padlóburkoló munkák, falburkoló munkák, asztalos munkák, lakatos munkák, üveges munkák, festő- és tapétázó munkák, villanyszerelési munkák, épületgépészeti munkák, szerelési munkák.

Hogyan  néz ki a velem való együttműködés?

01 3

Ingyenes konzultáció, előzetes igényfelmérés

Lakberendezési tanácsadást, tervezést vagy kivitelezést szeretne? Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, vagy kérjen visszahívást!

02 3

Árajánlat 24 órán belül

Rövid igényfelmérést követően igényei alapján egyedi és személyre szabott ajánlatot készítek Önnek 24 órán belül.

03 3

Időpont egyeztetés, szerződéskötés

Az árajánlat elfogadását követően egyeztetünk egy időpontot szerződéskötésre.

04 3

Teljeskörű igényfelmérés, személyes, vagy online interjú

A szerződés aláírását követően egy hosszabb interjú során részletesen megbeszéljük, hogy milyen elképzelései vannak, mit szeretne megvalósítani, pontosan milyen az az ingatlan, amit Ön megálmodott.

05 3

Az árajánlatban foglaltak megvalósítása

Az igényfelmérést követően elkezdem a munkát az adott szolgáltatásnak megfelelően. Tanácsadás esetén dokumentációt készítek, tervezéskor elkészítem a megrendelt terveket, kivitelezés esetén egyeztetek a szakemberekkel, társ tervezőkkel.

Ügyfeleim mondták ❤

"Dóri megvalósította azt, amit én lehetetlennek gondoltam! Segített, hogy a cukrászműhelyem 52 nm-ről 36-ba költözhessen! Kitalálta, megtervezte, kicsinosította az álmomat, és egy olyan cukrászműhelyt tervezett, ahol a kis hely ellenére mégis kényelmesen tudjuk az egyedi igényeknek megfelelően elkészíteni az édességeket! 🙂"
Braun Edit - Choco Leaf
"Nagyon kedves, sokoldalú, jó meglátású embert ismertem meg benne. Segítségével könnyebben lehet eligazodni a lakberendezés rejtelmeiben, ötleteivel megoldja a lehetetlent."
Szabó Judit
"A közös munka során többet kaptam, mint amire számítottam, a tervek alapján el tudom képzelni, hogy fognak kinézni az egyes helységek, azokon belül az egyes falak, megspóroltam az üzletekben órákig tartó nézelődést, mivel az összes berendezésről, kiegészítőről tételesen egy listát kaptam." Ezúton is köszönöm!
Takács Péter

Gyakori kérdések

Amennyiben maradtak még kérdései, itt megtalálja a választ!

Egy rövid előzetes ingyenes igényfelmérés során feltérképezem, hogy mi az, amire Önnek szüksége van. Igényei alapján egyedi és személyre szabott ajánlatot készítek Önnek.

Általános árazás egy ingatlan teljes belső kialakítása esetén:

Online tanácsadás: 40 000 Ft / maximum 2 óra
Design tervezés: 400 000 Ft -tól
Belsőépítészeti tervezés: 350 000 Ft -tól
Design és belsőépítészet: 700 000 Ft -tól
Design, belsőépítészet és kivitelezés: 950 000 -tól
Látványtervek: 4 000 Ft / nm / helyiség

Az árak tájékoztató jellegűek. Személyre szabott ajánlatot készítek Önnek, ami függ a feladat komplexitásától, az alapterület nagyságától és az Ön egyedi igényeitől. Önnek csak azokért a tervekért, és szolgáltatásokért kell fizetnie, amelyekre valóban szükrége van. Árajánlatkéreshez vegye fel velem a kapcsolatot.

Természetesen. Bár alapvetően a személyes találkozásokat preferálom, ennek ellenére Magyarország egész területén vállalok megbízásokat. A napjainkban elérhető digitális megoldásoknak köszönhetően a lakberendező tanácsadás, illetve tervezés az online térben is megvalósítható; ám a kivitelezés szolgáltatást – jellegéből adódóan – kizárólag személyesen tudom vállalni.
Minél előbb, annál jobb. Épülő ingatlan esetén már az építészeti tervek megvalósításának kezdetekor érdemes megbíznia, hiszen a belső tér kialakítása indokolhat módosításokat például a válaszfalak, elektromos- és vízkiállások elhelyezkedésének tekintetében is. Ezeket a módosításokat célszerűbb a terveken elvégezni, mintsem falbontással megvalósítani. Amennyiben már meglévő ingatlan belső átalakításáról van szó, a folyamatot lakberendezői tervezéssel érdemes kezdeni.
Konkrét kérdésekben, mint például amilyen a falszín kiválasztása, érdemes lakberendezői segítséget kérnie. Az ilyen és ehhez hasonló kérdéseknél számos tényezőt figyelembe kell venni, sok más egyéb mellett például az ingatlan adottságait, a fényviszonyokat, a berendezést, az elrendezést, a fókuszpontokat, az egyéni preferenciákat stb. A lakberendezési tanácsadás során általában ilyen és ehhez hasonló konkrét kérdésekre keressük a megfelelő választ.

Ez már egy komplexebb kérdéskör, mint amilyen a falszín, egy-egy bútor, vagy kiegészítő kiválasztása. Méretezett alaprajz birtokában a legmegfelelőbb kialakítást fogom javasolni Önnek lakberendezési tanácsadás keretében.

Konyha és egyéb bútorok tervezésével is foglalkozom. Konyhatervezési szolgáltatás keretében a szükséges tárolási kapacitás figyelembe vétele mellett, az Ön által leginkább preferált konyhagépek, színek és kedvelt anyagok segítségével olyan álomkonyhát tervezek Önnek, amellyel garantáltan elégedett lesz. Természetesen igény esetén a tervek megvalósításában is készséggel vállalok közreműködést.

Napjainkban ez a problémakör általánosnak mondható. Tévedés volna azt gondolni, hogy csupán a függöny és egyéb textíliák képesek otthonossá varázsolni a lakásunkat/házunkat. Érdemes tudni, hogy számos egyéb módja létezik annak, hogy életterünket szemetgyönyörködtetővé varázsoljuk. Ha Önt is érdeklik ezek a praktikák, várom szíves megkeresését.

Vágyakból konkrétumok.

Költözés előtt áll? Felújításon, átalakításon gondolkodik? Szeretné magasabb áron kiadni, vagy eladni ingatlanát? Kérjen tőlem visszahívást és kezdjük el közösen megvalósítani az Ön álmait!

Kiss Dorottya lakberendezés 6
Kiss Dorottya lakberendezés 6