Üdvözlöm!

Kiss Dorottya vagyok, lakberendező

Hiszem, hogy környezetünket mindig az aktuális élethelyzetünkhöz kell alakítanunk annak érdekében, hogy komfortosan tudjunk élni. Sajnos nincs mindig lehetőségünk elköltözni, ezért időről időre szükségszerű egy-egy kisebb, vagy igény szerint akár egy nagyobb átalakítást végeznünk – legyen szó akár az otthonunkról, üzletünkről, iroda helyiségekről, közösségi terekről, különböző vendéglátó egységek belső teréről – alkalmazkodva változó igényeinkhez.

bemutatkozás Kiss Dorottya, lakberendező 2

Miért  engem válasszon, ha lakberendezés a cél?

lelkiismeretesség ikon 1

lelkiismeretesség

Feladataimat teljes felelősségérzettel, minden részletre kiterjedő gonddal teljesítem.

precizitás ikon 1

precizitás

Munkám során, az Ön megelégedésére minden esetben a legjobb tudásom szerint járok el.

pontosság ikon 1

pontosság

Minden felmerülő igényét a lehető legrövidebb határidőn belül teljesítem.

partnerek ikon 1

Partnerek

Kizárólag maximálisan megbízható, hozzám hasonló értékrenddel rendelkező partnerekkel dolgozom.

Hogyan  néz ki a velem való együttműködés?

01 3

Ingyenes konzultáció, előzetes igényfelmérés

Lakberendezési tanácsadást, tervezést vagy kivitelezést szeretne? Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, vagy kérjen visszahívást!

02 3

Árajánlat 24 órán belül

Rövid igényfelmérést követően igényei alapján egyedi és személyre szabott ajánlatot készítek Önnek 24 órán belül.

03 3

Időpont egyeztetés, szerződéskötés

Az árajánlat elfogadását követően egyeztetünk egy időpontot szerződéskötésre.

04 3

Teljeskörű igényfelmérés, személyes, vagy online interjú

A szerződés aláírását követően egy hosszabb interjú során részletesen megbeszéljük, hogy milyen elképzelései vannak, mit szeretne megvalósítani, pontosan milyen az az ingatlan, amit Ön megálmodott.

05 3

Az árajánlatban foglaltak megvalósítása

Az igényfelmérést követően elkezdem a munkát az adott szolgáltatásnak megfelelően. Tanácsadás esetén dokumentációt készítek, tervezéskor elkészítem a megrendelt terveket, kivitelezés esetén egyeztetek a szakemberekkel, társ tervezőkkel.

Ügyfeleim mondták ❤

"Dóri megvalósította azt, amit én lehetetlennek gondoltam! Segített, hogy a cukrászműhelyem 52 nm-ről 36-ba költözhessen! Kitalálta, megtervezte, kicsinosította az álmomat, és egy olyan cukrászműhelyt tervezett, ahol a kis hely ellenére mégis kényelmesen tudjuk az egyedi igényeknek megfelelően elkészíteni az édességeket! 🙂"
Braun Edit - Choco Leaf
"Nagyon kedves, sokoldalú, jó meglátású embert ismertem meg benne. Segítségével könnyebben lehet eligazodni a lakberendezés rejtelmeiben, ötleteivel megoldja a lehetetlent."
Szabó Judit
"A közös munka során többet kaptam, mint amire számítottam, a tervek alapján el tudom képzelni, hogy fognak kinézni az egyes helységek, azokon belül az egyes falak, megspóroltam az üzletekben órákig tartó nézelődést, mivel az összes berendezésről, kiegészítőről tételesen egy listát kaptam." Ezúton is köszönöm!
Takács Péter

Vágyakból konkrétumok.

Költözés előtt áll? Felújításon, átalakításon gondolkodik? Szeretné magasabb áron kiadni, vagy eladni ingatlanát? Kérjen tőlem visszahívást és kezdjük el közösen megvalósítani az Ön álmait!

Kiss Dorottya lakberendezés 6
Kiss Dorottya lakberendezés 6