Konzultáció – valóban ingyenes?

konzultáció

Igen! Az ingyenes konzultáció nálam mindenkinek jár! Önnek is! És hogy mikor érdemes élni ezzel a lehetőséggel? Amikor elérkezettnek érzi az idejét a velem való közös munkának de nem biztos benne, hogy melyik szolgáltatásra van szüksége vagy szeretne személyre szabott ajánlatot kapni.

Mit jelent a konzultáció?

A konzultáció egy előzetes igényfelmérés a megfelelő szolgáltatás kiválasztásához, illetve személyre szabott árajánlat kialakításához.

Mi történik a konzultáció során és mikor esedékes?

Az ingyenes konzultáció egy rövid, időnként személyes, de általában telefonos kötetlen beszélgetés, aminek az alapja egy általam felépített kérdéssor. Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolását követően teljes bizonyossággal el fogjuk tudni dönteni, hogy Önnek melyik szolgáltatásom a legmegfelelőbb. Amennyiben a tervezés mellett döntünk, a kérdések arra is irányulnak, hogy Önnek milyen tervekre van szüksége. Ezáltal Önnek kizárólag azokért a tervekért kell majd fizetnie, amelyekre valóban szüksége van. Az ingyenes konzultáció tehát a legelső lépés a közös munkánk során, amire az első személyes, vagy telefonos beszélgetés alkalmával rögtön sort is kerítünk.

Miért ingyenes?

Ha Ön megtisztel azzal, hogy engem választ a szükséges lakberendezői feladatok megvalósítására, Önnek csak akkor kell fizetnie, amikor a szerződést aláírjuk. Ezt megelőzi az árajánlat elkészítése. Az ajánlat elfogadásáig az együttműködésünk az Ön számára teljesen költségmentes. Ezért az Ön személyre szabott árajánlatának a kialakításához szükséges konzultáció is ingyenes.

Ingyenes konzultáció vagy ingyenes tanácsadás?

Az előzetes, ingyenes konzultáció és a lakberendezési tanácsadás egymástól teljesen független. Ha Önnek nincs szüksége lakberendezői tervezésre, de elakadt valamilyen lakberendezési területen, akkor Önnek a lakberendezési tanácsadást ajánlom. A lakberendezési tanácsadás azonban egy önálló szolgáltatás, amit sajnos nem tudok ingyenesen felajánlani a Megbízóim számára.


Szívesen olvasna még több lakberendezés témájú cikket?

A blogomon további bejegyzéseket találhat, ahová érdemes időről-időre visszatérni, hiszen folyamatosan jelennek meg újabb bejegyzések.


Hasznos linkek

Lakberendezőre van szüksége? Kérjen ingyenes konzultációt a kapcsolat oldalon keresztül: https://homestyling.hu/kapcsolat/

Időnként szívesen olvasna lakberendezés témájú cikkeket? Kövesse a Facebook és Instagram oldalamat

Esetleg eljönne velem vásárolni? Csatlakozzon a privát Facebook csoportomhoz, ahol megosztom a lakberendezési üzletekben szerzett tapasztalataimat.

Szeretettel várom mindegyik platformon!

Legutóbbi bejegyzéseim