Kinek ajánlom a lakberendezési tanácsadást?

lakberendezési tanácsadás

A lakberendezési tanácsadást mindenkinek ajánlom, akinek nehézsége akadt egy vagy több lakberendezési kérdés kapcsán, kellően nyitott és van erre igénye.

Mit jelent a lakberendezési tanácsadás?

Olyan szolgáltatás, amely az Ön lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseiről szól: részletesen átbeszéljük, hogy mire lenne szükség, van-e valami konkrét nehézség vagy probléma, melyek a preferált stílusok, anyagok, színek, minták, formák, stb. A tanácsadás egy olyan kötetlen beszélgetés amely során általában egy adott témára koncentrálunk. Lecserélné a kanapéját? Esetleg új falszínben gondolkodik, vagy netán új függönyt szeretne? Nagyobb átalakításon gondolkodik, de a tervezést, és a kivitelezést Ön szeretné megvalósítani? Amennyiben csak útmutatásra lenne szüksége, a lakberendezési tanácsadás az Ön számára is a legmegfelelőbb szolgáltatás.

A megbeszélés során összegyűjtött információk ismeretében javaslatokat, ajánlásokat teszek, akár konkrét termékekkel, beszerzési helyekkel, igény esetén kivitelezőkkel. A lakberendezési tanácsadást követően Ön teljes magabiztossággal fogja tudni eldönteni azt, hogy mi a legjobb választás az Ön számára és hogy miképpen érdemes kivitelezni a tervezett átalakítást.

Mit tartalmaz a lakberendezési tanácsadás?

A lakberendezési tanácsadás teljesen személyre szabott szolgáltatás csakúgy, mint a tervezés vagy a kivitelezés. Az időpont egyeztetést követően olyan dokumentációt, képanyagot, leírást és minden egyéb inrofmációt kérek majd Öntől, amiből fel tudok készülni a tanácsadásra. Erre azért van szükség, hogy én is meg tudjak ismerkedni előzetesen a feladattal és ne a tanácsadás során kelljen először szembesülnöm a kérdésekkel, így a rendelkezésre álló időt teljes mértékben ki tudjuk használni. Az előzetes felkészülés azért is szükséges a részemről, hogy a tanácsadás valóban személyre szabott legyen, kizárólag az Önt foglalkoztató kérdések megválaszolásáról szóljon, ne pedig általánosságokról.

Összegzés: A kétórás konzultáción kívül a lakberendezési tanácsadás tartalmaz egy összefoglaló szöveges dokumentációt, amelyben leírok Önnek minden fontos információt, ami a tanácsadás során elhangzott, így Ön utólag is könnyedén vissza tudja majd idézni, amikor csak szüksége van rá.

Ajándékba adható névre szóló voucher

Esetleg ismer valakit aki örülne, ha részt vehetne a lakberendezési tanácsadáson? Lepje meg egy névre szóló lakberendezési tanácsadásra váltható voucherrel! A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben. Várom a megkeresését! Szerezzen örömöt születésnapra, évfordulóra, bármely neves alkalomra!


Szívesen olvasna még több lakberendezés témájú cikket?

A blogomon további bejegyzéseket találhat, ahová érdemes időről-időre visszatérni, hiszen folyamatosan jelennek meg újabb bejegyzések.


Hasznos linkek

Lakberendezőre van szüksége? Kérjen ingyenes konzultációt a kapcsolat oldalon keresztül: https://homestyling.hu/kapcsolat/

Időnként szívesen olvasna lakberendezés témájú cikkeket? Kövesse a Facebook és Instagram oldalamat

Esetleg eljönne velem vásárolni? Csatlakozzon a privát Facebook csoportomhoz, ahol megosztom a lakberendezési üzletekben szerzett tapasztalataimat.

Szeretettel várom mindegyik platformon!

Legutóbbi bejegyzéseim