Mit kell tudni a loft lakberendezési stílusról?

a loft lakberendezési stílusról 1

A loft lakberendezési stílus jellemzői

A stílusra gyárépületekre emlékeztető nagy belmagasság jellemző, válaszfalak nélkül, mindössze egy hatalmas térben berendezett otthon, óriási ablakokkal. A loft lakások a nagy ablakfelületeknek köszönhetően rendkívül világosak, napfényesek. A hatalmas tér nagy szabadságérzetet kelt, melyet az indusztriális elemek tesznek még rendhagyóbbá. Beton, és téglafalak, látványos csőrendszerek, oszlopok, gerendák, masszív, funkcionális, magas minőségű berendezés.

Loft laberendezési stílus az otthonunkban

Ha loft lakberendezési stílusban szeretné berendezni az otthonát, vannak dolgok, amikről le kell mondania, mint a függönyözés, a burkolatok, az elkülönített helyiségek. Ez sajnos nem jelenti azt, hogy rengeteget fog spórolni, sőt! A berendezést illetően a stílus ugyanis megköveteli az egyszerűség, és a funkcionalitás mellett a magas minőséget, ami bizony sokba kerül. A hatalmas térnek köszönhetően a bútorok lehetnek az átlagosnál jóval nagyobb méretűek, általában maszkulin anyagokból, mint a tömörfa, a fém, vagy a rozsdamentes acél. Egyes bútoroknál, kiegészítőknél a természetes anyagok is megjelennek. A stílus összhatásában szabadságérzetet kelt, letisztult, funkcionális, minőségi, exkluzív, rendkívül kifinomult ízlésre vall.

Néhány szóban összefoglalva

A legfontosabbak tehát: összenyitott terek, beton-, és téglafalak, csőrendszerek, minőségi berendezés

Színei: szürke, fehér, (tégla), természetes színek

Anyagai: beton, tégla, acél, üveg, fa, bőr


Szívesen olvasna még több lakberendezés témájú cikket?

A blogomon további bejegyzéseket találhat, ahová érdemes időről-időre visszatérni, hiszen folyamatosan jelennek meg újabb bejegyzések.


Hasznos linkek

Lakberendezőre van szüksége? Kérjen ingyenes konzultációt a kapcsolat oldalon keresztül: https://homestyling.hu/kapcsolat/

Időnként szívesen olvasna lakberendezés témájú cikkeket? Kövesse a Facebook és Instagram oldalamat

Esetleg eljönne velem vásárolni? Csatlakozzon a privát Facebook csoportomhoz, ahol megosztom a lakberendezési üzletekben szerzett tapasztalataimat.

Szeretettel várom mindegyik platformon!

Legutóbbi bejegyzéseim