Mit kell tudni a glamour lakberendezési stílusról?

Glamour lakberendezési stílus

A glamour lakberendezési stílus jellemzői

Nincs glamour lakberendezési stílus ragyogás nélkül! Ez a kifejezetten női stílus eleganciát tükröz, melyet minőségi, luxus hatású elemekkel, hollywoodi pompával, és végtelen csillogással valósít meg. Eklektikus stílus lévén nincsenek korlátai, de mindig drámaiságra, lágyságra törekszik. Főként az art-deco, és a neo-barokk stílusjegyek jellemzőek, de gyakran egy-egy modern, vagy klasszikus elem is megjelenik. A legfontosabb, ami a glamour ragyogását elősegíti, a megfelelő világítás.

Glamour laberendezési stílus az otthonunkban

Ha glamour stílusban szeretné berendezni az otthonát, meg kell találnia azokat a bútorokat, és kiegészítőket, amelyekkel fényűző hatást érhet el! Fontos az összhatás, mert a sok csillogó anyag, kiegészítő, és díszítő elem nagyon könnyen giccses hatású lehet, ezért ne essen túlzásba! Elegáns, magas minőségű, nem luxus, de luxus kinézetű, finoman nőies hatás elérése a cél. A kanapé kárpitozott, láthatóan kényelmes. A hosszú szálú szőnyeg tovább fokozza a szőrme ülőkék, és díszpárnák puha érzetét. A szekrények fogantyúi, és a képek keretei aranyozottak. A kristály lámpák ragyognak, szétszórják fényüket a helyiségben, és visszaköszönnek a tükör, üveg, és plexi felületeken. A textilek kiválasztásánál az olyan finom anyagokra helyezze a hangsúlyt, mint a bársony, és a selyem. Ha igazi glamour lakberendezési stílust szeretne elérni, gondoljon csak a Nagy Gatsby című filmre. A fényűző, feltűnő, figyelemfelkeltő, hedonista életszemlélet az alapja egy igazi glamour otthon kialakításának.

Néhány szóban összefoglalva

A legfontosabbak tehát: pompa, elegancia, ragyogó fények, kényelem!

Színei: arany, ezüst, gyöngyház, rózsaszín, pasztell színek

Anyagai: selyem, bársony, szőrme, üveg, kristály


Szívesen olvasna még több lakberendezés témájú cikket?

A blogomon további bejegyzéseket találhat, ahová érdemes időről-időre visszatérni, hiszen folyamatosan jelennek meg újabb bejegyzések.


Hasznos linkek

Lakberendezőre van szüksége? Kérjen ingyenes konzultációt a kapcsolat oldalon keresztül: https://homestyling.hu/kapcsolat/

Időnként szívesen olvasna lakberendezés témájú cikkeket? Kövesse a Facebook és Instagram oldalamat

Esetleg eljönne velem vásárolni? Csatlakozzon a privát Facebook csoportomhoz, ahol megosztom a lakberendezési üzletekben szerzett tapasztalataimat.

Szeretettel várom mindegyik platformon!

Legutóbbi bejegyzéseim